tirsdag 11. mars 2008

SOOOOOOOL

Det derre lysbilde greiene blir det vist ikke noe greie på. Det er en url eller html kode som jeg ikke skjønner noe av. Hvis det i det hele tatt er det som er problemet da?? Tja, hvem vet?? Noen som har noen gode råd, så kom GJERNE med de!
Ellers, så er alt bra her :) Frida er i full sving med å lære seg å gå. Reiser seg opp og går rundt ting nå. Og forrige dagen var hun på tur ut av senga... Men hun datt heldigvis ikke i gulvet. Neida, hun ble hengende i toppkanten på senga. Jammen godt jeg er innom og ser til henne med jevne mellomrom... Hun bare gliste når jeg kom. Ikke så mye som ei sur mine. Helt utrolig den jenta!
Og som seg hør og bør, har vi hjørnekantbeskytter på bordet. Men de har hun funnet at er morsomme å bite på. Så nå står hun ved kanten av bordet og gnager som en liten "bæver" og er kjempefornøyd ;)
I dag skulle vi egentlig en tur til mørkved familiesenter og besøke den åpne barnehagen. De har egen dag for de under 1 år på tirsdager. Så det er jo en flott mulighet for Frida å leke med andre på samme alder. Men, så skulle vi bare gjøre det, og det og det før vi skulle gå. Så da løp klokka fra oss :( Men, det ble en solskinnstur til prix sammen med Wenche som trosset både den nyopererte hånda og den vonde foten for å trille tur sammen med oss :) Veldig koselig :) For vi har et nyyyyydelig vær i dag! Bare se her


Bildet er tatt ved rundkjøringa på Bertnes, like ved der vi bor :)

(Ikke helt som rundkjøringa på Sørumsand, eller hva Glenn? hehe! )

Ingen kommentarer: